avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianRosca

Activitate AdrianRosca

Daca am la PFA cod caen 7022 pot sa desfasor activitati in domeniul financiar - contabil?
Răspuns la discuția Calcul vechime in munca
multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Calcul vechime in munca
Contract prestari servicii.
Obiectul contractului " În baza prezentului contract, PRESTATORUL se angajează să furnizeze in principa lservicii de consultanta si control in domeniul financiar contabil / achizitii, activitat icompatibile cu functia de ECONOMIST"
Angajatorul imi cere vechime in meserie de 5 ani.
Daca eu am lucrat 3 ani cu contract de munca si in aceeasi perioada am avut un contract pe PFA de 3 ani, pot spune ca am 6 ani vecime in meserie?
Multumesc de raspuns. Situatia la mine sta altfel- eu am apartamentul contorizat numai ca nu am declarat apa de vreo cateva luni, motiv din care am fost incarcat in fiecare luna cu 15m3. Oare nu este normal ca din momentul in care ma duc si declar consumul sa mi se faca regularizare, deoarece eu nu am consumat aceasta cantitate de apa dar am platit. Spuneti-mi ce lege, articol sa invoc ca sa mi se faca regularizare.
Am si eu o problema asemanatore legata de pausalul la apa rece. Vreu sa va intreb daca e normal sa nu se faca regularizare (cica asa a hotarat comitetul) si ce as putea sa fac. va multumesc.
Răspuns la discuția Ultraj
sa inteleg ca o persoana judecata si condamnata definitiv cu pedeapsa cu executare, va beneficia de modificarile aduse de noulu cod penal?
Răspuns la discuția Factura Fiscala
Mai intreb o data. De ce pentru persoanele juridice din asociatie se emite factura, iar catre mine persoana fizica nu?
Răspuns la discuția Factura Fiscala
Cred ca vorbiti in necunostinta de cauza. Asociatia de prop nu vrea sa imi dea factura pentru ca nu sunt persoana juridica. La persoanele juridice dau factura. Mie de ce sa nu imi dea factura?

Si plus de asta asociatia imi furnizeaza mie si apa si caldura, pentru ca eu nu am nici un contract individual nici cu cei de la apa nici cu cei de la caldura. Singurul contract este intre asociatie si furnizorul de servicii.

Răspuns la discuția Factura Fiscala
Este foarte corect. Eu am intrebat daca am dreptul sa primesc factura( eu consider ca factura este instrumentul in baza caruia fac eu plata, iar chitanta este instrumentul justificativ al platii facute).
Ca si fapt real- eu am de plata intretinerea pe 3 luni. daca nu primesc factura detaliata de unde sa stiu eu ce include suma de plata din luna martie, sau februarie?