avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate symynaa

Activitate symynaa

Mi-am facut o parere.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Din ce am inteles prejudiciul fiind foarte mic, ea fiind la prima abatere si recunoscand fapta e posibil sa beneficieze de aceasta reducere. O singura nelamurire mai am. Reducerea este de pana la o treime din pedepeasa sau de fix o treime. Adica poate obtine o reducere mai mica de o treime?

Multumesc inca o data.
Nu este singurul inculpat. In consecinta e posibil desi a recunoscut lucruri care nu pot fi probate 100% in ideea unei suspendari sa nu o obtina?

Acesti factori influenteazza cuantumul reducerii? Si daca da cat e maximul si minimul?

Din ce am citit mai sus ea nu este facultativa, dar banuiesc ca ramane la latitudinea instantei cat reduce?
E corect?
Infractiunea de inselaciune, fals si uz de fals. Nu a mai avut niciodata vreo problema. Exista dovezi in dosar.

Reducerea pedepsei este influentata de vreun factor ?
gabriel z a scris:

conf legii 202, daca recunoaste infractiunile,. se va reduce pedeapsa cu o treime.
avocatul cred ca cunoscut exact ce infractiuni a savarsit sora dvs si daca i se aplica respectiva reducere.ar trebui sa aveti incredere in ce v-a sugerat avocatul cauzei.

Ati scris"daca i se aplica". In ce situatii se aplica sau mai exact in ce situatii nu?

athe a scris:

daca sora dvs isi recunoaste fapta instanta poate reduce considerabil pedeapsa care se aplica pt infractiunea de care e acuzata sora dvs.

Ramane la latitudinea instantei? Si daca da decizia de reducere de ce anume este influentata?

multumesc
Sora mea este cercetata intr-un dosar penal. A dat declaratie la procuratura si acum asteapta prima infatisare la tribunal. Acolo in declaratie a scris ca recunoaste ce invinuiri i se aduc la sugestia avocatului in legatura cu "mica reforma". Nu am reusit sa inteleg de la ea despre ce e vorba, doar ca e posibila o reducere a pedepsei. Aceasta reducere e condtitionata de vreun factor din dosar sau se aplica tuturor celor care recunosc acuzatiile procurorului?

Va multumesc