sunt in insolventa din februarie 2011 mi sa deschis procedura,ma judec cu chiriasii din 2009 anut recut am cistigat evacuarea din spatiu.Chiriasii au suspendat hotarirea si au facut contestatie sa judecat si sa dispus evacuarea dar ei au facut iarasi suspendare si contestatie.Noi am facut contestatie in anulare si mi sa respins cererea daca eram in insolventa mai aveau cum sa-mi suspende evacuare cum se procedeaza ,,conform art36 din legea insolventei se suspenda toate dosarele mai pot face ceva daca sa dat irevocabila MULTUMESC
Am avut un proces la Tribunal,am facut recurs la Curtea de Apel s-a dat ca irevocabila.Se mai poate face ceva?sau pot cere Revizuirea dosarului,sau sa fac Apel la Inalta Curte de Casatie si Justitie..Multumesc
La raspunsul 1 .cum poate sa se retraga nu trebuie o hotarire data de o instanta..
La raspunsul 2.nu sunt trecut ca Administrator ci numai ca asociat la infiintarea firmei cu 50% si celalalt cu 50%
Buna Ziua,intrebarea mea este urmatoarea,am inchiriat un spatiu la o societate comerciala,in momentul acela erau 2 asociati unul din ei a vrut sa renunte sa cesioneze partile celuilalt asociat a depus la registru comertului cerere de cesiune dar cind trebuia sa semneze ambele parti nu sau mai prezentat sa deschis actiune de retragere asociat pe motivul ca nu se mai pot intelege amiabil.dar si procesul sa PERIMAT fiindca nu sau prezentat la proces ambele parti....ce sa inteleg sunt in continuare asociati...........
Oalta intrebare...
daca sunt actionar cu 10% din actiunele firmei,am obligatia la cumpararea unor bunuri,, la licitatii trebuie sa semnez si eu acele contracte de cumpararea bunului adus in firma.... Dar la un act de adjudecare trebuie sa ma prezintsi sa semnez la biroul executorului....
Si in cazul proceselor pe rol sau deschise de celalalt asociat trebuie sa ma prezint in instanta sau sa semnez actiunele de deschidere a unui proces daca sunt asociat,eu nu lam imputernicit pe asociatul meu pentru aceste intrebari care vi le-am adresat