avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters199008

Activitate ContSters199008

Răspuns la discuția intrbare

Va multumesc pentru raspuns.Actele necesare vanzarii (extrsul de carte funciara si intabularea ) au fost obtinute de respectivii, din primarie fara acordul batranei. Ar fi interesant de vazut cine a depus cererea si al cui este scrisul.Batrana a fost dusa cam cu forta. Desi batrana i-a spus notarului ca nu stie carte ,nu i s-a citit ceea ce avea sa semneze.I s-a spus ca stiu acesti copii ce au de facut. Mai mult dacat atat se pretinde ca a fost un act de vanzare cumparare, cine a platit impozitul aferent sumei primite,batrana spune ca nu i s-a cerut sa plateasca nici un ban.

Răspuns la discuția intrbare
Va multumesc pentru raspuns.Actele necesare vanzarii (extrsul de carte funciara si intabularea ) au fost obtinute de respectivii fara acordul batranei.
Discuție intrbare
O batrana a dori sa doneze casa unor tineri cu clauza de intretinere .Acestia cu concursul unui notar au incheiat act de vanzare -cumpararea fara nici o clauza punand-o sa semneze ca a primit suma de 200 mil. lei. Batrana este nestiutoare de carte si in plus are si probleme de auz. As dori sa o ajut sa-si recapete casa . Cum trebuie procedat?