Buna ziua.
Am citit discutia, si va rog sa imi confirmati ca am inteles corect.
situatia mea:
Mama nu a realizat venituri inainte de nastere, si nu indeplineste conditiile de acordare ccc.
Tatal a lucrat si lucreaza in continuare indepliniind conditiile pentru ccc.
In aceasta situatie,
- Concediul de maternitate, cele 126 de zile nu le poate lua tatal, intrucat sunt destinate exclusiv mamei
- tatal poate depunde cerere de intrare in ccc din prima luna de viata a micutului
- daca tatal doreste poate continua sa munceasca, dar poate cere stimulentul de insertie, din prima luna de viata a micutului, fara sa mai intre in ccc.
Si mai deranjez cu o mica intrebare.
Tiannd cont ca nu am semnat procesul verbal. dar am primit dovada scris ca mi s-a ridicat permisul, am 15 zile sa depun contestatia de la data cand s-a intamplat sau de cand imi ajunge Procesul Verbal la domiciliu?
SI in cazul in care am 15 zile de cand ajunge PV-ul, cum fac cu dovada ridicari permisului? pentru ca am nevoie mare sa pot conduce. Pot sa ma duc la politia sector 1 si sa cer prelungirea perioadei?
Buna ziua.
Sunt si eu in ipostaza de a contesta o decizie a unui agent de circulatie.
Am martor. Dar astept de 8 zile si procesul verbal inca nu mi-a ajuns la domiciliu. Am incercat la posta, zilnic, si nu a ajuns. Mentionez ca intrucat nu am semnat PV-ul, agentul a dispus trimiterea lui prin posta.
Cum pot sa obtin acest pv, altfel decat asteptandul prin posta? daca merg la politia sect 1 pe raza caruia s-a petrecut actiunea, pot primi o copie a procesului verbal, ca sa incep actiunea de contestare ?
Multumesc