merci de incurajari!!!!nu e o tragedie dar e o pierdere de timp cu siguranta din cauza unor politisti care au legea in fata si nu stiu sa o interpreteze....mai am cam 65 de zile de asteptat:(
cum se poate sa fi omis acest aspect desi eu i-am intrebat daca este vreo problema daca nu am cel putin un an de la obtinerea permisului???aici eu nu inteleg de ce am fost nevoita sa dau un examen desi nu pot beneficia de reducere.....iar permisul este acum la ipj iasi, as putea formula un alt memoriu si aici??
multumesc anticipat
mi-a fost suspendat permisul pe 90 de zile in judetul vrancea,eu fiind din iasi....am circulat cu dovada 15 zile dupa care m-am prezentat in iasi la examenul 13 din 15 pentru reducerea perioadei de 90 de zile la 30 ( iar in iasi cei de la politie m-au lasat sa dau examenul desi am permisul de 9 luni de zile, ei mi-au spus k pot beneficia de reducere). dupa sustinerea examenului,unde am fost admisa, am trimis un memoniu la ipj vrancea pentru a-mi aproba cererea de reducere dar din pacate ei mi-au respins memoriul pe motiv ca am permisul de 9 luni,desi eu am sustinut examenul si cei din iasi mi-au dat voie sa intru la examen...... pot face ceva sa beneficiez de reducere?/:(:(