Multumesc dar daca ii dau o cerere fara data cu ce ma afecteaza inafara de sa ma cheme 15 zile sau sa nu imi dea banii(2 fete au dat aceasta cerere fara data)
Buna dimineata tot in legatura cu acest preaviz pe data de 04.04.2011 nu mi-au dat banii pe c.o. mi sa spus ca mii da acum pe 15 iar aseara pe la 9 a venit fostul angajator sa ii fac cererea de preaviz iar dar fara data pentru ca el nu a bagato nici acum pe cea de pe 21 si nu mai poate pentru ca a zis ca avea un termen de zile iar acel termen a expirat iar cind iam zis ca nu ii fac cerere fara data a inceput sa ma ameninte ca va spune ca am datorii la el si ca nu imi va incheia cartea demunca si imi va face probleme.Eu nu am efectuat c.o. iar el face astea pentru 17 zile parca ar avea sa-mi dea miliarde dar asa sunt unii oameni.
nu am explicat cum trebuie daca eu am contractul de la 01.06.2007ma intereseaza doar acest an de la 01.06.2010 si pina pe data de 04.04.2011 sau...(poate nu stiu sa ma exprim prea bine va rog sa ma scuzati)
Buna seara va rog frumos sa imi explicati si mie cum se acorda banii de concediu? .Eu am contractul de munca de pe data de 01.06.2007iar aceasta intrebare are legatura cu cazul acesta.Va multumesc.
celelalte fete nu vor pentru ca daca fac asta raman fara servici eu o fac pentru ca miam bagat preaviz si am zis ca e primavara si trebuie sa imi gasesc undeva un servici si ma sustinut si sotul altfel nu stiu daca o faceam.Multumesc.Daca sar putea face sesizarea anonim asa ar face si ele dar altfel le e frica..
eu am o copie dupa cartea de munca dupa ce am aflat ca a schimbat firma am fost la itm si am cerut o copie pentru ca credeam ca nu nea transferat asa dupa o zi pe alta si suntem 13 fete in aceeasi situatie este o firma de croitorie adica nu am semnat nici una.