avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate marius1272

Activitate marius1272

Părinții sunt două persoane in vârstă de 80 ani cu multe afecțiuni psihice ( ictus demență senilă) in lipsa noastră sunt curtați de persoane care le cer bani lucruri să ajuns și la proprietate doresc să știu cum aș putea să-i tutelez sa nu ajungă în stradă teama mea este că semnează acte care ei nu le înțeleg și rămân în stradă deja au pierdut doua parcele semnând fara să citească și să înțeleagă ce li se cere acum vecina sa extins intrând pe proprietatea lor .

Dapix a scris:

Ce doriți să aflați mai concret`?
Părinții se simt amenințați și le este în pericol integritatea lor fizică și psihică`?
Se simt hărțuiți, sau în pericol de a fi tâlhăriți`?

Parintii ce zic, care le este opinia lor'?

Exista o lege la care aș putea apela pentru a proteja părinții mei bătrânii împotriva persoanelor așa zise bine voitoare care le dau târcoale in absența noastră
Răspuns la discuția ce e de facut
obtine printro declaratie pe propie raspundere data in primarie constituind dreptul de propietate in baza legii247/2010
art27 a
Discuție ce e de facut
Eu in urma unei succesiuni am primit o parte dintrun teren inpreuna cu ceilalti mostenitori care afost inscris in cartea funciara dupa 19 ani dela succesiune constat ca o alta persoana care nu este trecuta in certificatul de mostenitor ìsi face pe acelasi teren in pe intreaga suprafata un titlu de propietate doar cu o declarazie pe propia raspundere in primarie fara sa ne aduca la cunostinta acest lucru vinzind ulterior acest teren .Ma intreb cum este posibil si ce sar mai putea face