nu cred ca e cazul sa fim acizi unii cu altii ; eu am facut o cerere in care nu am specificat nimic ; daca mi se aproba , ok ; daca nu , asta e !
merg la timisoara si gata
insa si voi trebuie sa fiti mai multi ca sa vi se aprobe Bucurestiul !!!!!!ca doar nu o sa faca cursuri cu doi oameni .....
dar nici la timisoara nu incapem toti ; plus ca in curicula de pregatire va reamintesc ca scria ca majoritatea vor face la timisoara , deci nu toata lumea
sunt sigura ca vor gasi solutii , asa ca cei care vreti la bucuresti trimiteti cererile azi
eu zic sa depunem toti cei care ne-am inscris pentru Bucuresti memorii ; suntem deja pe ultima suta de metri ; :) daca nu suntem mai multi nu o sa ne bage nimeni in seama :((
Salut ; eu am trmis un memoriu la inm , in atentia Domnului Director ; am cerut sa fac stagiul la Bucuresti din cauza unor motive familiale bine intemeiate ; nu am specificat ca vreau fara cazare si mancare deoarece nu am unde sa stau in Bucuresti ... sper sa se aprobe ; cu siguranta trebuie sa mai fie vreun loc liber prin camin la inm sau ma rog in alta parte ....
dintre cei de pe forum a mai depus cineva ?
eu zic ca o grupa de 20 de judecatori sigur o sa avem loc la Bucuresti ; si apoi ne gandim ca vor face si ei economie la diurne si transport pentru formatori ....
ce ziceti facem un memoriu colectiv ? oricum nu incapem toti la timisoara si mai mult in curicula de pregatire afisata pe site-ul inm se lasa de inteles ca majoritatea vor face la timisoara dar nu toti....
Judecatori - Bucuresti
5.
21.
25.
29.
34.
37.
38.
45.
54.
55.
pozitia 32 ; ma inscriu si eu pentru Bucuresti ; eu zic sa facem un memoriu colectiv sa-l depunem la inm