avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate nadolumarian

Activitate nadolumarian

Discuție Uzucapiune
Buna seara, am o problema cu un un pamant care este chiar langa curtea nostra si pe care l-am folosit tot timpul din 1957 si pana in prezent. Acest pamant este pe un alt nume ( acea persoana a cumparat pamantul si a plecat chiar in 1957 si de atunci nu mai stim nimik de dansul ). Pe acest pamant ne-am construit magazie, de 20 ani garaj si tot asa chiar il folosim. Acum ne-am gandit sa facem si noi o casa pe el si ne-am gandit la uzucapiune 30 de ani deoarce avem chitantele ca am platit ( chitantele sunt pe numele proprietarului ) si nimik alceva. Ce sanse avem pe uzucapiune 30 de ani ??? Daca este cineva interesat de acest caz si are pregatirea pe uzucapiune as dori si o consultatie mai amanuntita suntem din Bucuresti. Am incercat ca sa dam de proprietar dar nu il gasim deloc am incercat peste tot nu ii gasesc, un CNP nimik, am gasit intr-un sfarsit actul de vanzare cumparare al pamantului si tot nu are CNP nimik decat ca proprietarul pamantului l-a luat impreuna cu sotia dansului prin act de vanzare cumparare si o adresa din 1957 care pentru 2012 nu mai are nici o relevanta. Trebuie neaparat sa facem acte pe acest pamant deoarece nici impozitul nu mai reusim sa-l platim. Multumesc si orice idee este bine venita.