avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters200225

Activitate ContSters200225

Răspuns la discuția incredintare minor
Va multumesc mult pentru ca mi-ati raspuns .Am sa incerc sa fac tot ce se poate pentru copilul meu,am sa lupt pana la capat/
Răspuns la discuția incredintare minor
Va multumesc din suflet ca mia-ti raspuns la intrebare!pai este usor de dedus cum a castigat acest proces,cine sunt de vina sunt BANIIII pe care ii are.In acest dosar am avut tot ce se poate de a fi acoperita,salariu 25 milioane net,ancheta sociala a iesit in favoarea mea,casa,apartament pe numele meu....el in schimb mai nimic,2 martori platiti,ancheta sociala a lui sa facut in austria la o casa a firme-i lui...si cam atat.Am avut avocat iar in ultemele 3 termene de proces la-m schimbat,este usor sa imi dau seama ca pe primul avocat la platit ptr ca nu a facut mai nimic in dosar,acest proces a inceput in anul 2008 luna septembrie si s-a terminat in feb 2011.
21.02.2011 Hotarâre - nr. 1641/2011

Admite cererea principală. Respinge cererea reconvenţională. Încredinţează reclamantului-parat , spre creştere si educare , pe minora P.L.A., născută la data de 17.09.2007 si obligă pe parata-reclamantă sa plătească in favoarea minorei cu titlu de pensie de întreţinere cota procentuala de 25% din venitul sau net lunar , începând cu data pronunţării prezentei sentinţe si pana la majoratul beneficiarei. Ia act ca nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu apel în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la data de 21.02.2011.

2. Reclamant [EDITAT[
1. Pârât [EDITAT[
2. Pârât DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA A MUNICIPIULUI PITESTI
3. Pârât

Buna ziua,va rog sa imi spune-ti cum a putut castiga acest om strain copilul meu,care a crescut in romania am fost alaturi de copilul meu zi si noapte,iar acest domn a vazut copilul o data la cateva luni....cum este posibil sa m-i se ia copilul de 3 ani si jumatate din brate si sa dea statul copilul altui stat,unu-i om care nu are mama,tata,familie sau frati.Sunt o mama cu inima franta de durere ,va rog sa imi raspunde-ti si sa imi spune-ti ce sa fac.
Admite cererea principală. Respinge cererea reconvenţională. Încredinţează reclamantului-parat , spre creştere si educare , pe minora P.L.A., născută la data de 17.09.2007 si obligă pe parata-reclamantă sa plătească in favoarea minorei cu titlu de pensie de întreţinere cota procentuala de 25% din venitul sau net lunar , începând cu data pronunţării prezentei sentinţe si pana la majoratul beneficiarei. Ia act ca nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu apel în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la data de 21.02.2011.