deci un tip a iesit cu masina lui din intersectie , intersectie in care eu aveam prioritate!! l-am evitat ( am atins putin bara lui spate) si m-am urcat pe bordura! ei refuza sa imi dea despagubirea deoarece zic ca am derapat ! dar eu doar am tras dreapta de volan ca sa nu intru in plin in el sa nu-l accidentez ! vreau sa imi fac masina cu piesele de la dezmembrari dar ei nu dau factura,am inteles ca daca nu le duc nu stiu ce deviz si chitante nu ma despagubesc! avand in vedere faptul ca ei stiu deja ce trebuie schimbat la masina pe baza constatarii facute de constatatorul de la Carpatica(asigurarea celui vinovat RCA) nu inteleg de ce nu ar putea sa imi dea banii .... ori ca stau cu ea asa si ma judec cu ei ... ori ca o fac din banii mei , pentru ei ar fi tot aia! adica eu asa vad lucrurile logic....... multumesc
pai ma gandesc ca ei deja stiu ce piese imi trebuiesc => stiu cati bani costa toata afacerea! deci daca optez pentru a lua banii si nu pentru a-mi face masina intr-un service agreeat(nu ar fi tot acceasi chestie?) de ei nu inteleg de ce nu ar merge .... ?multumesc
am fost implicat intr-un accident: un tip a iesit dintr-o intersectie fara a se asigura, l-am evitat pentru a nu intra in el, i-am atins putin bara spate si am intrat intr-o bordura avariindu-mi masina.firma de asigurari refuza sa imi plateasca dauna!
Ma gandesc sa fac masina din banii mei, de la dezmembrari(nu mi se ofera factura) , intrebarea mea este daca o fac in dezmembrari si apoi ii dau in judecata mai pot primi banii pe cele constatate de constatator daca nu ii prezint chitantele ?multumesc