Chitanta este la colegul din Budapesta care a avut masina inainte pe Romania, urmeaza sa mi-o trimita pe fax sau scanata, dar in cazul in care nu o gaseste, este suficient sa prezint pozele facute in acea zi ca dovada? Se vad clar, dar nu stiu daca sunt suficiente sa depun dosarul??
Buna ziua,
Referitor la situatia de mai sus, si eu sunt in aceeasi situatie, doar ca eu am primit amenda si mi s-a intocmit proces verbal, pentru ca in sistemul lor nu apaream inregistrat, cu toate ca rovinieta pe masina firmei este valabila ( activa) pana in septembrie. Am scris la mentiuni ca este platita si valabila pana in septembrie, cei drept de o saptamana luasem masina din budapesta si chitanta a ramas la fostu coleg. Am mers tot in ziua respectiva sa platesc amezile ca sa imi recuperez talonul masinii si sa imi fac o rovinieta pe 7 zile, pt ca asa am fost sfatuit de un agent de politie din satul vecin si surpriza ca la Rompetrol cand am fost sa cumpar, la ei aparea activa si nu au putut sa imi elibereze alta. Am facut poza la aparat si mi-am recuperat talonul, dar eu acum vreau sa-mi recuperez si banii.
Am inteles ca trebuie sa fac contestatie la judectoria din Sf Gheorghe, pt ca in raza acelui oras s-a intamplat.
Ce pasi trebuie sa urmez pt a face dosarul??
Cam cat dureaza procesul?
Apreciez mult daca ma ajutati intru rezolvarea situatiei.