avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate floricamate

Activitate floricamate

Răspuns la discuția Am nevoie urgenta de un sfat
Nu. Sa mentionat ca ma reprezinta in tot ceea ce tine de tranzactionarea firmei. De fapt, in ceea ce priveste administrarea firmei , relatia cu bancile, absolut in tot, avea putere de decizie nelimitata.
Persoana care m-a reprezentat, prin imputernicire facuta la notar, a facut toate demersurile , atat cu cel ce a preluat societatea cat si cu banca.
Faptul ca am avut incredere in persoana respectiva si am fost inselata, conteaza in fata legii in acest caz?
Buna ziua
In primul rand va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde.
In al doilea rand as dori sa va mai cer o parere: in cazul in care cesionarea firmei si negocierea conditiilor de cesionare, au fost facute de o persoana pe care eu am imputernicit-o in acest sens, iar aceasta persoana nu a cerut restituirea biletului la ordin, si care la semnarea actelor m-a incredintat ca totul este in perfecta regula, cine poarta responsabilitatea?
Cel mai tare ma ingrijoreaza faptul ca bunurile nu acopera decat o parte foarte mica din suma la care s-a ajuns in urma penalizarilor si dobanzilor acumulate.
A-ti putea sa-mi spuneti ce sa va intampla?...
Am fost administratorul unei firme pana in urma cu 2 ani dupa care am vandut firma, fiind preluate si creditele. Aveam un bilet la ordin avalizat de mine, si am facut imensa gresala sa uit de el. Noul administrator a falimentat firma si banuiti ce urmeaza. Intrebarea mea este daca in conditiile in care bunurile mele nu acopera datoria va fi inceput proces penal? Ce risc? Ce ma asteapta?
Ce pot sa fac?