avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate Mecarnic

Activitate Mecarnic

Răspuns la discuția Moºtenirea unui teren
avvalentina a scris:

@mecarnic
Ce acte avea batrana pe teren, pe numele cui e rolul, pentru ce suprafata , de cand il folositi dvs. si in ce localitate se afla?

Adeverinţă de punere în posesie şi titlu de proprietate, pe numele dânsei (dar prenumele nu corespunde cu certificatul de naştere), pentru 4000mp, de când s-a intrat în posesie, SAI.
romascanu a scris:

Mecarnic a scris:

"Mama", a decedat acum 3 ani,

Vedeti cumva aici treizeci de ani!? (cat trebuie pentru o uzucapiune).

Nu înţeleg ce vreţi să spuneţi...
"Mama", a decedat acum 3 ani, iar tatăl acum 20 de ani. Eu nu am nevoie de banii rudelor, eu vreau doar pământul care mi se cuvine.
Niciunul dintre noi nu am ştiut acest lucru. Dacă ştiam,numai stăteam pe gânduri şi făceam acest testament.

Apropos... când a fost publicată această lege şi când se va schimba?
Nu înţeleg de ce treabuia să fiu înfiat când tatăl meu era căsătorit legitim...
Eu am umblat prin spitale când era bolnavă, m-am chinuit foarte mult timp cu dânsa deoarece statea la pat, am cheltuit foarte mulţi bani să o însănătoşesc şi acum să fie de drept rudele... Rudele nu s-au interesat de sănătatea ei, nu au venit nici măcar la înmormântare.
Bună seara!

Mama mea biologică a decedat când eu aveam vârsta de 2 ani jumătate. Tată-l meu s-a recăsătorit legitim cu altă femeie şi m-au crescut timp de 55 de ani iar acum câţiva ani au decedat. "Mama" care m-a crescut, are un teren pe numele dânsei. Am fost să fac succesiunea terenului (după ce a decedat), iar notarul mi-a spus că nu am fost înfiat şi nu pot intra în posesia lui fără rudele dânsei.
Eu nu înţeleg de ce rudele au drept la moştenire...

Mulţumesc anticipat!