avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate nicole122

Activitate nicole122

Răspuns la discuția Cand trebuie sa detii rovinieta?
Am trimis contestatie pe 1 aprilie si am primit o citatie pe 14 aprilie.
In citatie sunt informata sa ma prezint la proces cu CNADNR pe 6 iunie.
Răspuns la discuția Cand trebuie sa detii rovinieta?
Buna ziua,

si eu am primit un proces verbal de constatare contraventie pentru ca nu am detinut rovinieta valabila in data de 27.10.2010 ora 7:49, locul DN4 km8 Popesti Leordeni. La fel locuiesc in Popesti Leordeni.
Cu siguranta voi depune contestatie pentru acest PVCC avand in vedere ca in norma metodologica de aplicare a tarifului de utilizare a retelui de drumuri nationale din Romania publicata prin ordinul 769/2010, art 1 alin 3, se prevede ca :" Prin excepţie de la prevederile alin. (2), tariful de utilizare nu se aplică pentru sectoarele de drumuri naţionale aflate în interiorul reşedinţelor de judeţe şi al municipiilor, între indicatoarele rutiere de intrare/ieşire în/din acestea." Orasul Popesti Leordeni se afla in interiorul resedintei Judetului Ilfov, iar km 8 este la intrare - iesire Bucuresti - Popesti Leordeni, deci acest PVCC semnaleaza o fapta exceptata de la aplicarea rovinietei.

Ma intreb cator persoane, locuitori din Popesti Leordeni si nu numai, s-a trimis acest gen de PVCC avand in vedere ca era o zi din cursul saptamanii la ora cu trafic intens !