avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei_Ch

Activitate Andrei_Ch

Răspuns la discuția Curtea de apel
Am fost astazi la Curtea de Apel si am facut o cerere sa imi studiez dosarul. Motivarea recursului a fost "neincadrarea mea ca, complice" si au facut recurs ca eu sa fiu incadrat la contrabanda in forma calificata, sau ceva de genul. Tin sa porecizez ca celuilalt din fapta cu mine a primit tot 1 an si 6 luni cu suspendare. Nici unul dintre noi nu am mai fost certati cu legea.
Multumesc tuturor celor care au venit cu aceste sfaturi ! O seara placuta
Stiti cam cat m-ar ajunge asistenta unui avocat in acest proces ? Tin sa precizez, ca in procesul care sa tinut la Judecatoria Iasi, am avut avocat din oficiu, deoarece nu mi-am permis un avocat ( mai toti avocatii cereau sume in jur de 1000 de euro doar sa se uite pe caz + alti bani pentru eventualele reprezentari in instanta ).

Va multumesc .
Va multumesc, o zi buna.
Discuție Curtea de apel
Buna, as avea nevoie de cateva sfaturi. In urma savarsirii infractiunii de contrabanda in forma calificata, eu si un prieten de-al meu am fost pedepsiti la 1 an si 6 luni cu suspendare cu termen de incercare de 3 ani si 6 luni. Nici eu si nici prietenul meu nu am mai avut antecedente penale. Hotararea a fost pronuntata pe 19.01.2011.
In urma cu cateva zile, am primit o citatie de la Curtea de Apel precum sunt chemat in instanta in calitate de inculpat - intimat in recursul procurorului, in proces cu Directia Regionala Pentru Accize Si Operatiuni Vamale in calitate de parte civila pentru recurs - infractiuni la alte legi speciale contrabanda.
As vrea sa stiu ce inseamna acest lucru ? Sa ma astept la ceva rau ? Imi poate da acest 1 an si 6 luni cu executare ? As avea nevoie de cateva sfaturi.

Va multumesc !