multumesc frumos pt raspunsuri!puteti sa-mi spuneti ce masuri pot lua daca nu-mi plateste postnatalul?pt ca data de plata a salariului este 30 ale lunii si nu mi-au fost virati :(( si in fiecare luna mi-a dat banii dupa multe insistente si articole din legi prin care i-am aratat ca el trebuie sa ma plateasca!
o seara buna!
pentru ca ma gandesc ca doar in momentul in care isi va recupera datoria voi beneficia de indemnizatie,sau nu este asa?
in conditiile in care angajatorul nu a mai platit nimic la stat din dec 2009 eu pot beneficia de indemnizatie?
multumesc!
Buna ziua,
Am nascut in data de 30 mai a.c. urmand sa termin concediul postnatal pe 22 iulie.Astazi am aflat ca statul a bagat in insolventa societatea la care sunt angajata pentru o datorie la bugetele statului de 1mld si jum. Intrebarile mele sunt : 1.adeverinta ce trebuie completata de angajator pt dosarul de indemnizatie mai are vreo valoare?
2.VOI MAI BENEFICIA DE INDEMNIZATIA DE CRESTERE A COPILULUI?
3.CE MASURI VA LUA STATUL PT A I SE STINGE ACEASTA DATORIE?
VA MULTUMESC ANTICIPAT SI ASTEPT PARERILE DUMNEAVOASTRA!
Buna ziua,
Sunt angajata a unei societati comerciale din octombrie 2007.Din septembrie 2009 nu s-a mai platit nimic catre stat,nici macar partea angajatului(ceea ce stiu ca se considera furt).Notificari de la anaf s-au tot primit insa nimic mai mult.Doresc sa mentionez ca sunt insarcinata in 7 luni,de la jum lunii martie am intrat in prenatal cu promisiunea directorului ca-mi va plati macar mie darile catre sstat pentru a putea beneficia de indemnizatie insa din ianuarie pana acum nu s-a rezolvat nimic.Contabilei i-a spus ca nu are ce sa faca referitor la plati pt ca nu are bani(ceea ce nu este adevarat,nu are bani pt angajati datorita carora isi desfasoara activitatea si isi mentine el traiul luxos) si daca ii vine vreun control pentru ca probabil se teme ca voi recurge la asta, o sa demonstreze ca nu are bani si scapa basma curata.Doresc sa mai mentionez ca de fiecare data cand i s-a pus poprire pe conturi si-a deschis altul pe care l-a comunicat clientilor pentru ca statul sa nu nu-si mai poata lua banii din conturile respective.
Vreau sa stiu si eu dc nu s-a sesizat niciun organ pana acum,de ce nu vine cineva in control si eventul sa-l oblige cumva sa plateasca darile,sa-l puna sa vanda din utilaje,masini,etc.
Ca sa nu mai spun ca tuturor le spune ca sunt liberi sa plece ,desi azi este zi de salariu mi-a zis ca nu stie daca o sa aibe bani sa le plateasca si mai crede si ca prenatalul si postnatalul trebuie sa mi le plateasca statul.
Credeti-ma ca sunt in impas,daca nu-mi plateste darile cu ce imi cresc copilasul?De ce li se permite sa-si bata joc de oameni in halul asta,sa ne trateze ca niste sclavi?In 3 ani nu mi-am luat niciun concediu medical,am stat peste program fara a solicita plata orelor suplimentare si dupa ce am ramas gravida sa mi se scoata ochii ca "plec cand vreau "( adica dupa 8 ore jum de munca,in cond in care am cim pe 8 ore).
AJUTATI-MA, VA ROG!
O zi cat mai placuta!