avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Activitate prilina

Activitate prilina

Da, dar fara a deveni paranoic, ma gandesc ca tot in Romania traiesc si la recurs... Deci, este posibil sa "nimeresc" iar la un judecator dezinteresat si fara o minima bunavointa de a citi dosarul... Si atunci?...
Am sa devin un om al TRIBUNALELOR?
Da. O.K. Multumesc. Dar e normal asa ceva?
Pentru recurs am inteles ca trebuie platita o taxa de timbru si o alta de timbru judiciar care este egala cu 50% din valoarea taxei de timbru datorată pentru cererea formulată în faţa primei instanţe. Corect?
Deci, niste bani aruncati pentru ca judecatorul este incompetent si superficial?
In apararea mea tin sa mentionez ca datoria nu a fost facuta cu rea intentie, ci din cauza unui chirias rau platnic care s-a mutat pe ascuns lasandu-ma cu mult mai multe datorii.
Am fost dat in judecata de catre Asociatia de Proprietari pentru cote restante la intretinere pe care le-am achitat exact la data la care s-a depus actiunea in instanta. Am depus INTAMPINARE (in termen) si am atasat copia chitantei de plata. Azi, la primul termen de judecata, judecatorul cred ca nici n-a citit dosarul caci s-a si pronuntat...
"Solutie: Admite cererea. Obliga paratul sa plateasca reclamantei cote restante la intretinere si 620 lei cheltuieli de judecata. Cu recurs."
Este posibil asa ceva?
Ce mai pot eu face acum in fata unei astfel de justitii?