avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate IonescuAndrei

Activitate IonescuAndrei

Răspuns la discuția Recuperare permis dupa accident
Copilul a suferit o fractura de peroneu, a fost operat dar a fost externat la nici o saptamana dupa operatie. Acum este ok.
Am depus o astfel de plangere, chiar au fost martori care au declarat ca au observat cum rudele copilului imi loveau masina. Se pot lua in considerare declaratiile acestora si in dosarul meu?...poate fi facut o legatura intre dosare?...tin sa mentionez ca persoanele care au fost agresive sunt "certate" cu legea, avand numeroase condamnari pentru violenta, furt, talharie...
Nu am fost sub influenta bauturilor alcoolice, rezultatul cu alcooltestul ca si celal probelor recoltate la spital au fost 0. Avand in vedere ca persoanele de fata au fost violente, lovindu'mi bunica, si avariindu'mi masina, fapt constatat si de agentii de politie, acestia facand si poze masinii, iar eu am sunat la 112 imediat ce am putut face asta, pot fi acuzat de parasirea locului accidentului?
Buna ziua,

Am citit cateva articole de pe forumul dumneavoastra si totusi nu am gasit ceva asemanator cazului meu. In urma cu aproximativ 7 luni am avut parte de un accident, si anume un copil mi-a sarit in fata masinii, fara a exista o trecere de pietoni. Cum am vrut sa cobor din masina, rudele copilului au fost extrem de agresive, pur si simplu s'au pus cu pumnii si cu picioarele pe masina, incercand sa imi sparga geamul si sa ma scoata din masina. Am plecat de acolo, de la locul accidentului, cam la 200 de m, unde locuia o rude de a mea si am sunat imediat la politie. Bineinteles ca am fost amenintat ca nu mai plec viu de acolo...Intrebarea mea este: Cum imi pot recupera permisul, daca dupa aproximativ 7 luni dosarul meu nu a ajuns la procuror, in locul permisului fiindu'mi eliberata o dovada fara drept de circulatie?