avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate ana3333

Activitate ana3333

-reclamatiile apar la mersul descult , daca as folosi si incaltaminte ...nu stiu ce s-ar putea intampla(am incercat toti papucii de casa din comert si cei lucrati de bunica :D )
-din acest apartament se auzea doar masina de spalat de la restul apartamentelor celelalte zgomote :D ,ceea ce nu ma deranjeaza dar nu e normal sa mi se incalce anumite drepturi doar pentru ca locuiesc aproape de acest vecin
si eu sa nu pot face nici strictul necesar
-pe jos sunt covoare din perete in perete :D
-cata rabdare credeti ca mai exista dupa ani de abuz? :D
-multumesc pentru sfaturi
-sub apartamentul in care locuiesc. Cat timp au fost vecini in jurul lui a avut probleme si cu acestia , dar momentan nu mai exista apartamente locuite in jurul sau.
Toate activitatile casnice se petrec inainte de ora 22 , dar nu mi se pare logic sa nu pot merge pana la baie sau bucatarie dupa ora 22, sau la ora 12 ziua sa nu pot merge prin casa. Politia a confirmat ca aspectele sesizate de mine in reclamatie se confirma iar vecinul a fost avertizat si i s-a pus in vedere respectarea normelor de convietuire sociala si a prevederilor legale ; dar linistea cu absenta reclamatiilor a tinut aproximativ 1 an dupa care au inceput iar reclamatiile de acest fel. Vecinul respectiv nu accepta nici un fel de dialog cu nimeni.
Buna ziua, as avea nevoie de opinii si sfaturi. Problema cu care ma confrunt dureaza de mai multi ani.Desi sunt o persoana foarte linistita , lucrez aproape toata ziua si ajung acasa seara, vecinul meu imi face reclamatii la Politie pe motive ca : spal vase, masina de spalat functioneaza, merg prin casa atat inainte cat si dupa ora 22(chiar si la ora 7.25 cand plec la serviciu), "scartaie" patul, "am talpa tare la papuci"(papuci pe care-i incalt inainte de a iesi pe usa, cumparati din comert absolut normali ), trag apa la toaleta , se aude aspiratorul (ca tot omul pana la ora 22), dar nu pot manca la restaurant, merge la hotel,trai in mizerie etc. Desi am incercat de nenumarate ori sa ajungem la o intelegere , la inceput imi ceream scuze si incercam sa-i explic ca sunt lucruri necesare si care se fac in orice apartament,am incercat sa amortizez orice zgomot.Mentionez ca doar cu galagia din apartamentul acesta are o problema,e adevarat ca e singurul apartament locuit din jurul apartamentului sau, si nici un alt zgomot din alte apartamente(chiar muzica , scandal,foarte tare la orice ora din zi sau noapte) nu-l deranjeaza.Toti angajatii Politiei ,s-au perindat prin bloc (in decursul a 5,6 ani)si au chemat pana si vecinii la Politie (care au avut reactii normale si considera exagerate cel putin reclamatiile),dar din pacate acum Politia are pretentia sa nu mai fac absolut nimic in casa si adopta o atitudinea de parca ar fi gresit ca incerc sa traiesc in casa mea.Nu e placut sa mergi la Politie saptamanal, sau sa te caute Politia pe la serviciu,sau de fiecare data cand respiri( chiar si cascat si tusit exista in reclamatii) in propriul apartament sa auzi zgomote foarte puternice(nu doar batai in teava ,ci bubuituri cu scaunul, presupun, de cel putin 15,20 minute care trebuie sa te atentioneze ca deranjezi.Am inceput sa ma simt hartuita.Cunosc Legea 61/1991 republicata 2011Art.2 25), 26), 27) dar presupun ca si Politia(reclamantul sigur...). Ce as mai putea face ?Daca masina de spalat functioneaza la ora 16 si o bormasina la ora 16.30 si muzica foarte tare de la 15 la 16.30 de ce este masina de spalat problema ?Deci in cazul acesta nu muzica tare, nu galagia e problema, ci treburile zilnice,normale pe care le face orice om in casa sa plus reactia Politiei.
Va multumesc anticipat pentru raspuns,
ana3333