avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate cryssela

Activitate cryssela

De-o luna lucrez la un magazin de cosmetice,la inceput nu au fost probleme dupa prima saptamana insa au inceput foarte multe jigniri,injuri tipet, aproape in fiecare zi a-m fost jignita fara motiv,nu-mi s-a dat nici salariul complet nici bonurile de masa complete iar cand incercam sa vorbesc nu ma lasa imi spunea ca sunt nesimtita si sa tac din gura ca nu am ce sa vorbesc,insa ieri a fost cel mai grav cand a venit sa ridice bani si a adus si marfa,a inceput sa tipe ca de ce nu i-am spus ce lipseste din magazin am incercat sa-i explic ca nu stiu cand se duce dupa marfa pentru ca nu suna sa intrebe si nici nu are o zi fixa,a inceput sa tipe m-a injurat,m-a dracuit,ma facut in toate felurile posibile si m-ia spus ca daca nu-mi convine sa-mi iau genta si sa plec.Nu va pot spune ce cuvinte a folosit dar au fost foarte jignitoare,am plecat plangand de acea vreau sa stiu daca pot depune plangere inpotriva lui si unde ma pot adresa.
M-am angajat de curand la un magazin de cosmetice,la inceput totul a fost bine primele zile,dupa ce am intrat singura pe tura patronul a inceput cu jigniri cu tipete salariul promis nu a fost asa cum mi-sa spus, cand a venit cu marfa m-a si injurat fara motiv, de curand am aflat ca au plecat foarte multe fete,consider ca nu este normal ca la locul de munca sa fi jignit si injurat.De cate ori vine sa ridice bani ma jigneste si-mi spune sa plec daca nu-mi convine.De acea vreu sa demisionez fara preaviz.