buna ziua
as vrea sa ma sfatuiesc cu dumneavoastra in privinta unor (presupuse) incalcari ale planului de urbanism al zonei in care locuiesc. pe scurt, in zona apusului - militari sunt 4 strazi de case cu loturi de teren standard de 400mp in care nivelul este p+2 (castranova, apele vii, eftimie croitoru si inca una)
[ link extern ]
castranova:
[ link extern ]
castranova
[ link extern ]
castranova
[ link extern ]
castranova
[ link extern ]
apele vii
[ link extern ]
de curand, diversi "investitori" (care reprezinta interesele unei singure persoane - fapt confirmat de agentia imobiliara care le-a inlesnit procurarea terenurilor) au inceput achizitionarea unor astfel de parcele si, impotriva tuturor regulilor de urbanism, au inceput sa construiasca mult peste nivelul maxim acceptat, pe toata suprafata terenului, cu geamuri/balcoane direct spre curtile vecinilor etc
primul exemplu: strada flotei:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
al doilea exemplu: stan serban bogdan
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
pe strada principala, apusului (in spatele careia sunt cele 4 strazi amintite mai sus)
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
si ultima din serie, pe strada castranova la numerele 27-31 (lot revendicat de 20 de ani si neretrocedat, "baietii destepti" au cumparat drepturile succesorale in vara anului trecut si in toamna deja aveau autorizatie de constructie si titlurile de proprietate. daca ati citit ziarele in ultima perioada, probabil ca nu aveati cum sa ratati subiectele legate de primarul Poteras si modalitatile sale de a imparti cartierul dupa bunul plac, de a improprietari toate rudele cu terenuri samd
[ link extern ]
[ link extern ]
tin sa mentionez ca de la aceste ultime 2 poze, desi a trecut mai putin de o saptamana, acum se toarna placa la nivelul 2 al unui bloc cu 4 etaje. se lucreaza inclusiv duminica de la 8am
intrebarea mea este, unde ar trebui sa fac o reclamatie? o sesizare? este inadmisibil ca noua sa nu ni se dea voie sa nu ne extindem casa cu 5 metri catre spatele curtii pentru ca nu respecta planul zonal dar altii sa construiasca pe 400mp.
vi se pare ca materialele depuse anterior reprezinta motiv de sesizare? sau exagerez eu?
ps: rog un moderator/administrator sa-l mute la categoria corecta daca nu l-am pus unde trebuie. multumesc,