avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate Edy01

Activitate Edy01

Răspuns la discuția SNG 2011
Eu am intrebat cand am depus optiunile si mi-au spus ca actele depuse la dosarul de inscriere sunt suficiente. Presupun ca mai trebuie doar carnetul de munca in original.
Pt cerneacristina si marione: multumesc inca o data pt raspunsuri. Asa am sa fac. Maine dimineata sunt in Bucuresti.
Pt cerneacristina si marione: sunt si eu in situatia in care am fost admisa pe un post pe perioada determinata. Ma puteti ajuta cu niste lamuriri? Optiunile le putem trimite pe mail sau prin fax? Stiti ceva? Sau trebuie depuse personal, si unde? Eu nu sunt din Bucuresti. Va multumesc.
Codul de procedură penal şi codul de procedură civilă actualizate la 1.11.2010 cuprind şi mica reformă. După ele trebuie învăţat.
Buna,
pentru cei care au mai sustinut proba practica de calculator, am o intrebare: cat timp ai la dispozitie ? Pe site-ul unei curti de apel am gasit un barem de corectare la aceasta proba unde scria, timp de lucru 10 minute. Mi se pare cam putin avand in vedere ca se cerea si formatarea paginii, a textului precum si redactarea ca atare.
De ex, la Bucuresti cam cum e?
Multumesc.
trebuie sa scrii cu diacritice?
Pt dalexia.

Multumesc mult!
Imi poate spune si mie cineva in ce anume consta proba practica eliminatorie care se sustine pentru ocuparea posturilor vacante de la curtile de apel? Va multumesc mult.
Buna, eu am sunat si am intrebat la ce se refera punctul g) din actele ce trebuie depuse la dosar. Mi-au raspuns ca se obtine de la inspectoratul de politie si consta intr-o nota din care tb sa reiasa ca nu sunt suspiciuni cu privire la savarsirea unor infractiuni sau contraventii de catre persoana care o solicita.