am avut astazi audienta la comandantul politiei si cum ati spus si dvs. nu am rezolvat nimic deoarece se apara intre ei,cum am mai auzit un sfat "nu te duce in cusca leilor sa torni unul de al lor" trebuia sa-mi dau seama.inca nu am primit nici un proces vorbal deoarece agentul in cauza nici nu s-a obosit sa mi-l inmaneze cand i l-am cerut si nu inteleg care ar fi motivul deoarece eu nu am refuzat sa-l semnez ci chiar m-am rugat sa de acesta sa mi-l dea dar el m-a refuzat spunandu-mi ca nu are timp si ca o sa-l primesc prin posta.am vorbit deja la judecatorie iar cand o sa primesc procesul verbal o sa-l contest fara dar si poate.va multumesc!
eu o sa contest procesul verbal,dar vreau sa-l atac,eventual sa-l dau in judecata pe politistul in cauza pentru felul cum m-a tratat,a incercat sa ma intimideze..as vrea sa ma ajutati cu un sfat si sa-mi spuneti pentru ce as mai putea sa-l reclam...este normal faptul ca nu a vrut sa-mi predea procesul verbal si nici macar nu m-a intrebat daca sunt de acord sau nu?,daca vreau sa-l semnez?.este normal sa nu-mi schimbe mustiucul in fata mea?este normal sa-mi intoarca spatele la spital si sa plece cu toate actele mele de la masina? are voie sa ma refuze si sa nu accepte sa mearga din nou cu mine la spital sa-mi ia analize caci eu i-am cerut asta din nou la 10 minute maxim 15 dupa ce a plecat el de la spital? din cate am inteles era obligat sa ma insoteasca din nou sa-mi ia analize...astept un raspuns si va rog sa-mi spuneti pe ce cai pot sa-l mai atac.Va multumesc!
Buna ziua!As vrea sa va spun si eu parerea mea si sa va cer un sfat.Sambata seara am fost oprit de catre un agent de circulatie care nu prea ma sufera nici pe mine si nici pe familia mea.Eram in masina cu 2 colegi de liceu,mancam un corn cu sampanie.Lasand geamul jos agentul respectiv m-a intrebat daca am consumat alcool caci chipurile mirosea foarte tare in masina.I-am raspuns ca nu iar in a2a secunda acesta s-a dus la masina si a adus aparatul etilotest sa-mi faca o verificare fara sa ma intrebe daca sunt de acord.Stiind ca nu sunt cu musca pe caciula toata seara band doar o sticla de cola am pus gura pe acel aparat si am suflat.(mentionez ca agentul in cauza nu mi-a schimbat musticul pe care am pus gura ci doar a adus din masina aparatul,din cate am inteles acel mustiuc trebuie desigilat in fata mea).Dupa ce am suflat in aparat,politistul a indreptata aparatul spre el si a inceput sa recite o poezie foarte vesel iar in urmatoarele 5 secunde spunandu-mi ca hopa am alcoolemie 0,12.Primul gand care mi-a venit in minte a fost ca poate din cauza acelui corn mi-a iesit alcoolemie,uitandu-ma intre timp pe ambalaj si vazand ca acesta chiar contine alcool.I-am explicat agentului,i-am aratat si ambalajele(mentionez ca si prietenii mei au mancat cate unul deci in total 3 ambalaje),la care acesta imi spune ca ar fi posibil sa iasa de la corn dar ca nu este treaba lui si ca 3 luni sunt pieton.In urmatorul moment am solicitat sa mearga cu mine la spital sa mi se faca analize la sange moment in care agentul a inceput sa tipe si sa-mi spuna ca este foarte grabit iar pe tot drumul spre spiatl a mers cu viteza foarte mare si bombanea incercand sa ma intimideze lucru care a continuat sa-l faca si in spital.Intre timp mi-am sunat parintii stiind de probleme mea de sanatate(am fobie de spital,cand mi se ia sange cad jos din picioare,am patit-o de doua ori,am si martori si o sa-mi scot si acte care sa dovedeasca acest lucru).Ajuns la spital l-am rugat frumos pe domnul agent sa astepte un minut sa ajunga parintii mei explicandu-i acestuia problema mea dar acesta mi-a spus ca nu are timp sa astepte si ca daca nu-mi fac pe loc el pleaca.Am incercat a2a oara sa-l rog moment in care el mi-a intors spatele si a plecat de la spital luand cu dansul toate actele masinii plus buletinul meu de indentitate fara sa ma intrebe daca vreau sa semnez vreun proces verbal sau nu.In urmatoarele doua minute au aparut si parintii mei la spital impreuna cu care am plecat la sectia de politie unde am solicitat sa mearga din nou cu mine agentul sa mi se recolteze probele de sange.Acesta m-a refuzat si mi-a pus pe masa mai mult pe ascuns actele masinii,buletinul si o dovada fara drept de conducere,iar cand i-am cerut sa-mi dea procesul verbal s-a facut ca nu ma aude si mi-a intors spatele si a plecat(mentionez ca au trecut maxim 15 min de cand am ajuns la spital si pana am stat de vorba cu politistul la sectie).Dupa aceea m-am dus din nou la spital unde am cerut sa mi se recolteze sange fiind refuzat de asistenta pe motiv ca fara sa fie in prezenta politistului nu are voie.M-am intors din nou la sectie unde am depus o declaratie cu tot ce s-a intamplat.
Am mai intrebat pe mai multi politisti daca este posibil sa fi iesit acea alcoolemie de la corn dar mi s-a spus ca nu.Acum nu stiu ce sa mai cred caci de consumat alcool eu nu consum nici de obicei dar mai ales la volan.Acum sunt constient ca fara acele probe de sange nu am dovezi ca nu am consumat alcool dar sunt hotarat sa-l dau in judecata pe politistul respectiv,de aceea am si apelat la acest forum.
In primul rand as vrea daca se poate sa-mi dati un sfat si ce-as putea sa fac,deoarece simt ca am fost abuzat de acest agent si ca a facut abuz de functie..va multumesc!