avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Activitate gabriela089

Activitate gabriela089

Răspuns la discuția indemnizatie CCC
ok, am inteles. va multumesc din suflet!!
Răspuns la discuția indemnizatie CCC
deci sa inteleg cum trebuie. eu termin facultatea in iulie, iar in octombrie voi intra in somaj pana in martie 2012. si daca eu voi naste prin luna ianuarie sau februarie 2012 voi beneficia de acea indemnizatie,nu?
Răspuns la discuția indemnizatie CCC
deci sa inteleg ca prin pasajul acesta: "se afla in perioada de 60 de zile de la finalizarea cursurilor invatamantului obligatoriu sau, dupa caz, de la absolvirea cursurilor de zi ale invatamantului preuniversitar, universitar si postuniversitar la nivelul studiilor universitare de masterat, organizat potrivit legii, cu sau fara examen de absolvire, in vederea angajarii ori, dupa caz, trecerii in somaj, calculate incepand cu data de 1 a lunii urmatoare finalizarii studiilor" eu as primi acea indemnizatie?

Răspuns la discuția indemnizatie CCC
ok, dar credeam ca si anii de facultate se considera ca si cum as fi lucrat. adica o colega de-a mea de la facultate a nascut in anul II si a primit acea indemnizatie. care este diferenta?
Buna ziua. Am si eu o intrebare daca se poate: eu momentan sunt studenta si nu am loc de munca. Dar as vrea sa-mi fac carte de munca si sa-mi platesc singura contributiile, iar peste un an poate la o eventuala sarcina sa beneficiez de acei 800 ron. credeti ca este posibil sa fac acest lucru? sau poate daca la sfarsitul facultatii intru in somaj as putea sa beneficiez de acei bani pentru copil?
Va multumesc anticipat!!