as mai avea o intrebare anul trecut am avut accident pe centura la budapesta nu a mai fost vina mea
se blocase iesirea spre rominia si stationam in coloana din spate a venit un tir si nea luat pe sus am fost 6 masini in total eu find prima din fata am reusit sa evit masinile care erau in fata virind brusc dreapta pe banda de urgenta am fost lovit doar din spate
toate bune si frumoase sau dat copi dup asig amenda la cel cu tiru
dupa vreo 6 luni mam trezit cu o amenda prin posta aproape cit a celui cu tiru
nam inteles nici acum de ce ca e in maghiara
ce as putea face in afara sa o platesc
dac ma prind prin ungaria ma rad
nu am pl inca da acu nici nu mai lucru ca nu se renta am plecat in cipru la munca
in eventualitatea ca mai trec prin ungaria tre sa o platesc sau mai am alta solutie
va multumesc
aveti dreptate sunt in calitate de intervenient fortat
deci nu este problema daca nu ma pot prezenta desi as fi vrut dar asta e
nu ii inteleg sint firme de asigurari de ce nu platesc asta e datoria lar
daca nu patesc nimic e si problema lor
va multumesc mult
am si eu o intrebare . acum trei ani am avut un evaniment rutier am intrat cu masina in spatele altei masini pe un sector de drum in lucru nu miam pastrat distanta si masina din fata a frinat brusc si nam mai putut sal evit am fost de vina nimic de comentat am fost amendat 100 de ron si trei puncte nu eram bout sau chesti dinastea am mers la politie unde sau facut toate procedurile legale totul ok acum 2 zile mia venit o cerere de chemare in judecata deoarece asigurarea mea carpatica a refuzat sa plateasca la asigurarea celui pe care lam tamponat nu stiu din ce mative . acum nu stiu ce se intimpla ce eu sint plecat la munca in cipru si nu pot sa ma duc acum in tara ce mise poate intimpla mie sau pe cine sa anunt ca nu sint in tara
va multumesc anticipat