avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate criscrissy

Activitate criscrissy

Răspuns la discuția casatoria cu un cetatean american
a solicitat deja declaratia privind faptul ca nu este casatorit,de asemenea si apostila pentru certificatul de nastere.le va obtine pana maine,si totul a durat vreo 10 zile...din cate stiu restul actelor pot fi legalizate in romania coform apostilei.multumesc pentru ajutor.
Răspuns la discuția casatoria cu un cetatean american
multumesc mult pentru ajutor,asta stiam si eu ,ce mi-ar fi de real ajutor este daca cineva a fost impreuna cu viitorul sot/sotie,cetatean american,la consulatul americii din bucuresti pentru solicitarea casatoriei in romania si cum decurg acolo lucrurile acolo.am inteles,citind diferite forumuri,ca acolo are loc un interviu inaintea eliberarii dovezii casatoriei cetateanului american cu cel roman,in care esti intrebat de ce te casatoresti,de cand te cunosti ,si lucruri de genula asta...vreau sa stiu daca are loc un interviu intr-adevar inainte sau interviul are loc dupa casatoria propriu-zisa cand urmaeaza sa fie depuse actele pentru reintregirea familieie si pentru obtinerea vizei de catre cateateanul roman pentru as imigra in state.multumesc
buna ziua,
am si eu cateva nelamuriri privitor la casatoria cu un cetatean american,de fapt as dori sa stiu daca cineva s-a casatorit cu un cetatean american recent ,pentru ca citesc atat de multe informatii si nu stiu ce sa mai cred.stiu de ce acte avem nevoie sa ne casatorim dar nu stiu ordinea in care acestea se depun si unde ar trebui sa mergem prima oara.trebuie sa mergem prima oara la consulatul americii in romania?are loc un interviu acolo?exista si posibilitatea sa nu isi dea acordul pentru incheierea casatoriei?va rog ajutati-ma daca ati trecut prin asa ceva recent ca eu citesc atat de multe informatii de nu stiu ce sa mai cred ..multumesc.