avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Activitate angelicutzy

Activitate angelicutzy

Răspuns la discuția furt de motorina
Si probabil firma la care a lucrat a facut sesizarea/plangerea pt ca Politia de aici nu cred ca avea cum sa se autosesizeze nefiind vorba de un furt efectuat in RO.
Nu inteleg nici eu de unde poate exista acuzatia de delapidare avand in vedere ca este vorba de furt de motorina? Precizez ca furtul nu s-a produs din rezervor, cisterna, conducta.... sau nu stiu exact cum este considerat, faptul ca soferii au carduri pt alimentare, el in baza acelui card a furat motorina, indicat ar fi sa se prezinte la politie cand ajunge in tara? Si daca el nu este si nu vine in tara ce se poate face?
Buna seara, am si eu o situatie in care persoana in cauza a lucrat (ca sofer) acum aproximativ 1 an la o firma din strainatate. Acum la mai bine de 1 an de la incetarea activitatii in societatea respectiva fost cautat acasa de politie, fiind acuzat de delapidare si furt de motorina. Mentionez ca persoana in cauza in prezent nu se afla in tara, si persoana care a fost gasita la domiciliul lui a semnat o hartie in care spune ca nu se afla la domiciliu. Este asteptat sa se prezinte la politie peste cateva zile. Mentionez ca nu are antecedente. Ce se poate intampla??? Multumesc