avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Activitate danutza_daniela

Activitate danutza_daniela

buna ziua, sunt noua pe acest site si datorita voua am aflat multe lucruri, am si eu o intrebare, de fapt cred ca sunt mai multe :D in urma cu cateva zile, mai exact pe 29.03.2011, am fost data afara de la o firma unde am lucrat cu un contract pe o perioada determinata de 6 luni, intre timp am ramas insarcinata si cei de la lucru cand le-am spus ca sunt, au zis ca nu va fi nicio problema, nu voi fi data afara, asta sa intamplat acum 3 luni, prin ianuarie, am mers mai departe cu sarcina si acuma cand am 5 luni, ma suna astia sa imi spuna ca ei imi voi rezilia contractul, am zis ca pic jos de pe scaun, ce-i de facut pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului?cine ma mai ia cu burta mare sa muncesc?am sunat pe la diferite agentii care se ocupa cu asta si am auzit numa lucruri neadevarate, cum ca daca ma angajez in urmatoarele zile, mai exact 15 zile lucratoare de la 29.03.2011 o sa beneficiez...altele spun ca nu tre sa fie nici o zi pauza intre joburi, va rog sa ma ajutati, timpul trece si eu nu stiu ce e de facut :( eu as vrea sa stau cu bebe macar 1 an acasa, nu cateva luni si dupa aia la lucru cu mine, va multumesc si astept raspunsul vostru ;)