Dosarul a fost terminat , are declaratii, diagrame etc (toate probele) si cel de la politie mi-a spus ca o sa-l duca la procuror sa il bage in instanta. La procuratura sau parchet unde ajunge,acolo mai dau si alte declaratii sau o sa ajunga direct in instanta? Vroiam sa mai cer o recalculare si am inteles ca mai pot in instanta, dar catre procuror nu se mai poate? Precizez ca am cerut una la politie dar mi-a fost refuzata.
Acum incerc sa urgentez cat pot de repede. La politie am terminat de dat declaratii si restul a zis ca saptamana asta trimite dosarul mai departe. aveti idee cat mai dureaza pana intra in instanta?
Ce sa mai , e groasa treaba. Acum imi pare foarte rau de ce am facut dar nu se mai poate face nimic. Plangerea am facut-o la parchet ,acum unde pot sa ma duc sa o retrag? Multumesc.
Masina am condus-o eu ,este a parintilor unuia dintre prietenii cu care eram. Am inteles ca este posibil sa-l cerceteze penal si pe el pentru incredintare. Acum fapta e facuta ,nu mai pot schimba nimic dar ca oricine incerc sa fac tot posibilul sa iau cat mai repede permisul. Pe mine situatia asta m-a invatat mult ce inseamna sa fi inconstient si m-a maturizat. Dosarul inca este la politie , organul de cercetare mi-a zis ca saptamana asta il trimite la procuror pentru al baga in instanta . Cam cat sa mai dureze pana la ultima infatisare? Am inteles ca o sa mai dureze 5-6 luni lejer. Asta inseamna ca eu o sa stau inca un an fara permis adica in total 2 ani? Asa scumpa sa ma coste prostia pe care am facut-o? Avocat mi-am bagat dar are retineri in legatura cu pedeapsa mea, am impresia ca e primul caz de acest fel. Multumesc .