avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate hbuta

Activitate hbuta

TDorina a scris:

Nu ati fi putut sa-l inmatriculati pe numele dvs. daca nu era declarat la primarie. Unul din documentele care se cer la inmatriculare este si fisa auto cu viza de la financiar ( primarie).Mai exact Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare. Fisa de inmatriculare trebuie semnata de proprietar (si stampilata in cazul pers. juridice);

Da este inmatriculat pe numele meu si adresa mea curenta de anul trecut dar nu apare la primarie.

goe_07 a scris:

1-De unde stiati ca autoturismul figureaza in evidenete cu restante ?
2-Daca dvs sunteti proprietariul ,ulterior achizitiei nu ati finalizat si inregistrarea la autoritatea fiscala?
3-Daca nu a fost inregistrat in termenul de 30 de zile de la perfectarea documentelor,
urmeaza sa achitati amenda, dupa care sa fie inregistrat autoturismul in evidenta fiscala

Ati putea sa imi spuneti care este amennda in cazul in care nu este totusi o greseala de la primarie ? Autoturismul este cumparat anul trecut in ianuarie si inmatriculat pe numele meu + numerele schimbate tot din luna ianuarie anul trecut

Va multumesc
Buna ziua,

As dori cateva raspunsuri daca este posibil legat de nedeclararea autoturismului la finante, eu stiam ca este declarat, am fost sa intreb cat am de plata stiind ca sunt restant pe anul trecut si mi s-a comunicat ca nu apare nici un autoturism pe numele meu. As dori daca ati putea sa imi spuneti care sunt consecintele la acest lucru, eu vreau sa imi platesc impozitele si taxele aferente dar nnu stiu cum sa procedez in situatia asta

Va multumesc