buna ziua,am lucrat in strainatate 3 ani si in urma completarii formularului E301 am primit acasa de la autoritatile straine o hartie din care reiese ce am lucrat,anii de vechime, salariu.Intrebarea mea este: cu aceasta hartie tradusa si legalizata, unde pot sa ma adresez sa mi se recunoasca in Romania acesti ani de munca,ca vechime? va multumesc
va multumesc pentru raspuns,dar cum as putea sa solicit partajul bunului aflat in proprietate,unde sa ma adresez? eu imi doresc doar sa obtin partea ce mi se cuvine din apartament in bani,iar mama mea nu vrea sa-l vanda si nu are de unde sa ma despagubeasca pe mine oferindu-mi partea mea in bani. Eu nu locuiesc in acel apartament si mama mea inchiriaza o camera,fara acordul meu,,numai ea locuieste acolo.
va rog ,daca puteti sa mi spuneti ce pot face in cazul in care eu si cu mama mea suntem trecute pe acelasi contract de vanzare cumparare a unui apartament, deci amandoua avem aceleasi drepturi,eu doresc sa se vanda apartamentul si sa obtin partea mea iar mama vrea nu vrea se opune total sa -l vanda spunand ca toata casa e a ei si eu nu am nici un drept? ce pot face in acest caz pe cale legala?