Hristos a inviat!
Aveti dreptate, nu stiu de unde am ramas cu 10 apartamente ... in fine, nu exista.
Solutia cu politistul de proximitate pica daca n-are nici o putere decizionala. O avea el ca si atributii sa medieze, dar in cazul in care pe "presedinte" nici macar o hartie scrisa de la judecatorie nu il convinge sa renunte la "post", ma indoiesc ca o ar reusi un politist de proximitate.
Ma gindesc intai sa ii trimitem o somatie cu solicitarea de a preda actele si stampila apoi sa il actionam in judecata daca refuza in continuare. Ce elemente trebuie sa contina o somatie? Sau nu este potrivita o somatie? Multumesc.
Asa mi se pare si mie, ca trebuie sa fie 2 persoane diferite, dar ma intereseaza daca LEGAL are voie sau nu. Pentru ca ex-presedintele a crezut ca e destept si s-a pus si administrator ... desi nu avea nici atestat. Apoi a cerut si incasat bani pentru ca este presedinte, daca atestat de administrator nu avea ... tot din textul legii care spune ca presedintele poate fi remunerat.
Un model de notificare??? Un termen in care sa predea totul, in baza unui PV, semnat doar de noul presedinte sau si alte persoane? Astea sint citeva intrebari la care nu stiu sa raspund ... desi mai mult ca sigur va refuza orice demers ... Multumesc.
1. In legea 230/2007 scrie ca in asociatiile cu mai putin de 10 membri presedintele poate fi si administrator. Spuneti-mi va rog daca in cele mai mari de 10 apartamente, presedintele poate fi sau nu si administrator.
2. Am revocat in sedinta extraordinara, statutara, legala, etc. presedintele asociatiei si am numit alt presedinte. Vechiul presedinte refuza sa accepte acest lucru, se crede in continuare presedinte si face aceleasi mizerii pentru care a si fost demis de locatari. Cum sa procedam? Avem nevoie de actele si stampila asociatiei.
Multumesc