avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Activitate costi-r

Activitate costi-r

Am facut cadastrul in anul 2005 , in anul 2009 si-a facut cadastrul si vecinul care a folosit un artificiu prin care mi-a repozitionat cadastrul , fara ca au sa stiu ,si in acest moment m-am trezit aruncat peste un vecin din partea opusa , mentionez ca terenul fizic imi apartine dar scriptic vecinul a facut rectificarea cu 1.2 m peste garduri , m-am uitat pe acest forum si am vazut un caz in care a-ti aratat ca in art 27 din ord. 134 / 2009 se poate face repozitionare virtuala.
La mine nu a venit nimeni sa-mi verifice situatia existenta la fata locului si au facut rectificarea aruncindu-mi cadastrul cu aceleasi dimensiuni peste alt vecin , de asemenea nu mi-a fost solicitat nici acord sau mai grav nici comunicata modificare.
am fost acum citeva zile la OCPI am descoperit in dosarul de rectificare ca exista o comunicare in dublu exemplar care probabil era obligatoriu a fi transmisa titularului.
eu ma judec de 1 an si citeva luni cu vecinii, am obtinut o hotarire de anulare a ambelor carti finciare si rectificare conform limitelor si actelor de proprietate , toate actele depuse de mine in dosar au fost cele initiale ca-ci doar pe acestea le am si conform acestora eu intradevar sunt peste terenul lor cu cadastrul scriptic, ei nu au spus nimic de acest lucru pina acum cind au facut apel catre Tribunal si eu am mers si am verificat pina am gasit aceste modificari facute de ei in 2009.
Ce sfaturi imi dati ca eu sa pot obtine anularea ambelor cadastre si rectificarea lor conform gardurilor limita de proprietate deoarece , de comun acord ei ma santajeaza si spun ca o fac doar daca le mai las un colt de teren, pentru ca din 2009 ei sunt scriptic peste terenul meu cu 1.2m latime pe o lungime de aproximatix 70-80m , deci ei vor sa lungeasca aceasta judecata mult si bine .
Daca modificarile au fost fara acordul meu si fara a mi se comunica eu pot face plingere penala pentru ca cei care au facut toate acestea sa raspunda pentru ca eu consider ca s-a folosit acest artificiu si mi-a fost facut in mod intentionat un prejudiciu pentru a obtine teren scriptic mai mult pentru ca apoi sa isi extinda gardurile, pentru ca incepusera sa construiasca terase peste zidurile limita de proprietate si astfel am descoperit cele de mai sus.