avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate Costi Enache

Activitate Costi Enache

Discuție suferinta
mai intii imi cer scuze pt faptul ca nu prea ma pricep in cea ce priveste internetu dar incerc si eu poate mesazul meu va ajunge acolo unde trebuie .cazul meu incepe asa in urma casatoriei mele a rezultat 2 copii dupa care prin neintelegerea noastra din cauza parintilor ei a urmat divortul si dupa divort legea a hotarit sa ramina copii la fosta sotie prin hotarire judecatoreasca dar tot prin hotarire jud am dreptul la vizita de 2 ori pe luna de simbata pina duminica dar dar ei nu imi dau acest drept adica fosta sotie si parinti ei am facut f multe plingeri la postul de politie de unde aceasta domiciliaza are sa zic vreo 8 dosare am fost si cu exsecutoru dar nici un rezultat sint 2 ani decind am divortat si tot 2 ani de cind nu pot sami vad copii vreau sa merg la gradinita sa le duc cite cevca dar educatoarea nu ma lasa ii vad de la distanta va rog sa imi spuneti ce e de facut in acesta situatie sau daca ma puteti ajuta cu un sfat astept raspuns de la dumneavoastra va multumesc fff mult#-o
:sorry:
#-o