avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate nicabogdan1

Activitate nicabogdan1

Discuție rectificare 220
sunt pfa , la inceputul anului am depus 220 cu un venit estimat, dar acel venit se va reduce sigur cu vreo 70-80%. se poate depune o declaratie rectificativa in acest sens? multumesc.
mai intai multumesc tuturor pentru atentie si pt. raspunsuri.si nu , nu i-am spus, pt.ca nu am luat contact cu ea decit atunci cind am aflat de aceasta adeziune si am facut sapaturi sa vedem cine e.pur si simplu avea pe cineva la ajofm ph care îi furniza acele copii de CI care îi ajungeau în mînă,si asa se faceau adeziunile fara stirea omului. ce vreau sa stiu e daca as putea sa-i cer daune pt. drumurile facute la bucuresti pt a afla care-i treaba cu adeziunile(am uitat sa va spun ca i s-a facut si fiului meu la fel?) deci: DAUNE?
fara sa stiu mi s-a utilizat o copie de buletin lasata la AJOFM pentru a se incheia o adeziune la pensie privata , semnata in fals de catre agenta de asigurari . am sesizat firma ,care a reziliat contractul cu respectiva agenta de asigurari, dar actul de adeziune nu se poate anula decit in instanta. am 42 de ani, deci nu sunt obligat la pensie privata, si vreau sa se rezilieze adeziunea. ce e de facut? plangere penala?
Răspuns la discuția impozitul forfetar
am cam priceput. X-( problema e ca nu am stiut de aceasta, s-au strins o multime de bani de platit(si penalitati) iar firma nu desfasoara nici acum nici o activitate. daca nu voi plati acest impozit niciodata, ce as putea pati?intreb atit ca firma cit si ca administrator.ma gindesc sa nu mai fac niciodata nimic cu aceasta firma, nu are patrimoniu , ci doar un sediu social si doi administratori. multumesc mult.
Răspuns la discuția impozitul forfetar
Multumesc pentru raspuns, dar nu e totusi o contradictie?Ce activitate sa suspend daca nici macar nu am deschis-o? Parca tin minte ca ,atunci cind am infiintat-o, se spunea ceva de declararea inceperii activitatii. Ma insel?
Am infiintat o firma (SRL)in 1997 dar din diverse motive nu am desfasurat NICIODATA NICI UN FEL DE ACTIVITATE. Nici nu am declarat inceperea activitatii(nu trebuia sa facem asta?!?).Am depus declaratii trimestriale pe zero, iar acum ne-am trezit ca ne spune o angajata a adm. financiare ca ar fi trebuit sa platim celebra taxa forfetara.Pentru ce daca doar am infiintat o firma care nu a avut nici angajati, nici activitate, nici venit, nici profit , nimic? A existat doar pe hirtie.