avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate caleb_c_b

Activitate caleb_c_b

eu am primit situatia...nu am nimic de plata la furnizor,din contra...furnizorul mi-a taiat chitante si am plati facute in "avans". de fapt agentul facea comenzi in numele firmei noastre,vindea marfa pe unde putea....si apoi venea la mine sa ii platesc facturile...si eu ca prostul le plateam....asta pana mi-am dat seama de smecherie:D . sincer sa fiu...nu vreau sa-l dau in judecata...dar cum sa fac sa nu am probleme cu fiscul?
pai nu corespund...dar ideea e ca nu as fi vrut sa umblu prin tribunale...suma despre care vorbesc ar fi aproximativ 2000 ron. eu vreau sa stiu cum pot sa fac ca sa nu am probleme cu fiscul la un eventual control. ii pot actiona in instanta...dar mi se pare ca nu merita efortul pt suma asta
am un magazin si de curand am descoperit o problema cu un furnizor. acest furnizor a emis facturi pe numele firmei mele in plus fata de cele ce comandam noi. din cand in cand ne anunta la cateva luni ca mai avem o factura restanta( ceea ce nu mi s-a parut foarte ciudat pt ca ni s-a mai intamplat sa gasim facturi neachitate de mai multa vreme....) dar problema a aparut cand am descoperit ca noi nu aveam facturile dar aveam chitantele. am cerut copii dupa facturi si le-am primit. facturile nu sunt stampilate si sunt semnate aiurea....ce pot face in cazul acesta? pt ca de exemplu ..daca o sa am un control de la fisc...vor vedea ca eu am chitante...dar nu am facturi...vor zice ca am aruncat facturile ca sa ma sustrag de la plata tva...