Este fratele meu si normal k tin cu el,dar adevaru este k fata era virgina si nu l-a provocat in nici un fel.Am angajat un domn avocat care nu prea ne da multe sperante de reusita dar...Va multumesc foarte mult ptr.raspunsurile dvs.
va multumesc frumos de lamurire,lui i s-a dat ieri mandat de retinere de 24 de ore care expira azi ne asteptam la o prelungire de 29 de zile,dar condamnarea lui cam la cati ani s-ar incadra?
Va rog frumos sa ma ajutati,fratele meu saptamana trecuta a fost la discoteca si a fost suspect ca ar fi violat,batut si talharit(i-a luat un inel si un ceas) o fata.Dupa 2 zile a fost chemat la politie ptr. a da declaratie,el a recunoscut ca el a fost cel care a comis infractiunile mentionate mai sus si m-ai mult a marturisit politiei unde a ascuns ceasul si inelul,dar obiectele nu au fost gasite,si fata respectiva la recunoscut.El este la prima abatere,nu a mai avut probleme cu legea,as dori sa stiu daca ar scapa cu o suspendare,daca nu la ce pedeapsa ne-am astepta.VA MULTUMESC ANTICIPAT!!