avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate mihai_claudiu

Activitate mihai_claudiu

Răspuns la discuția viol
Este fratele meu si normal k tin cu el,dar adevaru este k fata era virgina si nu l-a provocat in nici un fel.Am angajat un domn avocat care nu prea ne da multe sperante de reusita dar...Va multumesc foarte mult ptr.raspunsurile dvs.
Răspuns la discuția viol
va multumesc frumos de lamurire,lui i s-a dat ieri mandat de retinere de 24 de ore care expira azi ne asteptam la o prelungire de 29 de zile,dar condamnarea lui cam la cati ani s-ar incadra?
Răspuns la discuția viol
20 de ani are el si fata are 25 de ani
Discuție viol
Va rog frumos sa ma ajutati,fratele meu saptamana trecuta a fost la discoteca si a fost suspect ca ar fi violat,batut si talharit(i-a luat un inel si un ceas) o fata.Dupa 2 zile a fost chemat la politie ptr. a da declaratie,el a recunoscut ca el a fost cel care a comis infractiunile mentionate mai sus si m-ai mult a marturisit politiei unde a ascuns ceasul si inelul,dar obiectele nu au fost gasite,si fata respectiva la recunoscut.El este la prima abatere,nu a mai avut probleme cu legea,as dori sa stiu daca ar scapa cu o suspendare,daca nu la ce pedeapsa ne-am astepta.VA MULTUMESC ANTICIPAT!!