avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate robert90

Activitate robert90

ok , multumesc frumos , o seara placuta in continuare !
#-o#-o Sper .. dar totusi se poate innainta dosar penal pentru asta ?
#-o#-o#-o#-o da adevarat dar nu poti cere 800 de euro ... ok imi cerea 350-400 ii achitam banii deja si era ok ... dar nu pot ajunge cu el nici cum el vrea 800 de euro..
Deci acum vreo 3 luni X-( ia-m cerut unui prieten un leptop ... el nu a avut ..el i-a cerut unu prieten de al lui pentru mine .. el a acceptat a spus ok ii dau leptopul pentru 1 zi sau 2 .. mi-a adus leptopul personal ..a doua dimineata ma-m urcat intrun taxi am pus geanta cu leptop in spate si eu am urcat in fata am ajuns la destinatie am platit si am uitat leptopul pe bancheta din spate a masinii nu stiu unde imi era capul dar am uitat geanta ... am dat in zadar telefoane la firma respectiva de taxi ... numarul masinii sau numarul de licienta nu il stiu...am sunat vreo 5-6 nimeni nimic ... taximetristul a spus ca nu a avut nimic pe bancheta din spate... ok am lasat-o asa ia-m spus prietenul mei ce s-a intamplat am stat de vorba si cu prietenul lui cel care mi-a dat leptopul el a auzit a spus sa-i dau 800 de euro etc... i-am spus nu ... ok a lasat-o asa si acum ma trezesc ca cica am un presupus dosar penal la politie pentru furt ! ce pot face adica nu am furt nimic ok am facut o greseala am uitat leptopul dar nu ii pot da 800 de euro pe un leptop care valoreaza 250-300 si el altceva nu vrea .. dar eu am dosar la poltie etc.. spuneti-mi si mie ce sa fac ???#-o#-o