avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate Gelache

Activitate Gelache

Aceasta este o solutionare a instantei, dar nu stiu exact ce inseamna:
"Respinge excepţia lipsei calităţii procesule active invocată de pârâtul –Ministerul Educaţiei Naţionale, ca neîntemeiată. Respinge cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanţie, ca rămasă fără obiect. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică azi, 24.06.2014."
Si daca nu semneaza toti vecinii? Eu stau in scara de 10 apartamente... daca semneaza 5 din 9 e bine? Sau toata lumea trebuie sa semneze?
Doresc o astfel de plangere deoarece am o vecina care locuieste cu mine pe palier, la etajul 3. Ea are probleme psihice, deranjand pe toti vecinii de deasupra de dedesupt, cu strigate, injuraturi loviri cu diferite obiecte pe casa scarii, de balustrada scarii, loviri la mine in usa, scuipaturi, tot la mine pe usa. Eu sunt cel mai expus deoarece sunt cu ea pe etaj, si poate sa fuga repede in casa daca deschid usa. Am chemat politia o data, au venit au stat de vorba cu ea, ea recunoscand senil ca e nebuna. Locuieste cu maicasa care banuiesc ca ar trebui sa aobe grija de ea. Cand am chemat politia mama ei a fost amendata. Problema este ca daca maicasa ar duce-o la un consult de specialitate nu ar fi asa violenta, agitata, dar din informatile ce le am de la vecini nu s-a intamplat acest lucru. Am nevoie de un model de plangere colectiva, deoarece asa m-au sfatuit politistii care au fost atunci la interventie. Intrebarea este daca trebuie sa semneze toti vecinii de pe scara? Probabil cei de la parter nu o sa intereseze. Astept un raspuns, va rog....sunt disperat nu am mai dormit bine fara sa bata aia cuie in peretele comun sau sa nu zbiere pe scara, sa loveasca la mine in usa. Se ia de nepotii mei de maicamea de soramea de prietena mea... va multumesc mult anticipat si astept un raspuns cat mai cirand posibil.