avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Activitate miabela

Activitate miabela

Răspuns la discuția Divort cu minori
Va multumesc pentru sfaturile primite!!!!
Au fost o singura data cei de la protectia copilului si au vazut copilul..au plecat zambind ba chiar unu din ei mi s a adresat ceva de genu ca e multumit ca in sfarsit au vazut si ei un caz care nu se confirma...dar acum am primit o invitatie tot de la ei sa ma duc impreuna cu copilul sa discut situatia lui..Ma simt hartuita, ingrijorata si umilita...si nu stiu cum sa reactionez...Voiam doar sa stiu ce e bine sa fac si daca legal pot face si eu ceva in sensu asta...pentruca eu nu pot sa mi cresc copilul in stres si teroare....Ma indigna faptul ca...pe acei copii de la coltul strazii..care cersesc...nu i vede nimeni..s au gasit tocmai pe al meu sa l vada abuzat si maltratat...
Intr-adevar tatal are program de vizita de 2 ori pe luna in prima si a doua saptamana in week end, o saptamana in acanta de craciun si de paste si o luna vara.S a intamplat ca copilul sa vie bolnavior si n am vrut sa il dau intrun week end pentruca mi se parea firesc sa stea langa mama lui atat timp cat e bolnav si de atunci s a dus la protectia copilului si m a reclamat pentruca zicea el mint ca sa nu il dau lui.Mi a luat copilul in saptamana mare de paste cu toate ca convenisem cu el la telefon sa mil lase pentruca stau acasa si pot avea grija de copil.....si sa il dau a doua saptamana de paste.Copilul nu a stat numai cu tatal sau. pentruca el a fost la servici, ba mai mult, nu mi l a adus el ci fosta soacra.Eu sunt constienta ca nu cu fostul sot ma razboiesc ci cu fostii socrii....pentruca il cunosc bine pe fostul sot si stiu ca e infuentabil si mamos
Am divortat anu trecut in decembrie.In urma divortului copilul minor mi a fost incredintat mie prin hotarare judecatoreasca dupa dupa ce m am razboit cu fostul sot si parintii lui disperati sa mi ia copilul.Nu au reusit sa faca acest lucru dar ma
hartuiesc in permanenta neacceptand situatia actuala, trimitandu mi pe cap protectia copilului...Nu mi bat copilul, nu l maltratez ,nu l infometez, si nu l neglijez...sunt cadru didactic si stiu sa mi educ copilul si totusi fostul sot ma hartuieste efectiv cu reclamatii nefondate la protectia copilului...folosindu se de acest copil ca sa ma pedepseasca.As vrea sa stiu ce drepturi am ca mama si ce as putea face in acest caz...