avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate jancsi25

Activitate jancsi25

Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Buna ziua. Am gasit dosarul meu pe siteul tribunal mures si citez urmatoarele din el:
"19/01/2011 Amână cauza
Solutie: -amânarea cauzei în vederea introducerii în cauză în calitate de chemată în garanţie -Administraţia Fondului pentru Mediu şi citarea acesteia cu un exemplar din cererea de chemare în judecată şi întâmpinare. -reluarea procedurii de citare cu reclamantul cu un exemplar din întâmpinare.
29/04/2011 Amână pronunţarea
Solutie: -având nevoie de timp pentru deliberare va amâna pronunţarea pe data de 06 mai 2011
06/05/2011 Amână pronunţarea
Solutie: -având nevoie de timp pentru deliberare va amâna pronunţarea pe data de 13 mai 2011
13/05/2011 Admis fond
Solutie: Admite acţiunea. "
asta inseamna mai departe....ce anume?
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
In primul rand va multumesc pentru raspuns. Intradevar am primit 2 scrisori de la dansi pentru a ma prezenta la tribunal, avocatul a precizat ca nu trebuie sa ma prezint. Asa am inteles ca trebuie sa mai primesc o scrisoare, doar ca mi se pare un termen foarte lung dat fiind ca de mai bine de un an este pornit acest proces. Am vrut sa ma interesez daca este normal aceasta perioada lunga, si dupa cele doua scrisori de la tribunal vine ultime cu sentinta definitiva? Si dupa asta ma vor programa la finante pentru ridicarea taxei in caz ca se da sentinta favorabila pentru cazul meu? Va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Buna ziua. Am platit taxa inmatriculare in 2008 septembrie 2900 lei si in iunie 2009 2200 lei ptr. un alt auto adus din Germania. In 2010 mai prin intermediul unui avocat am dat in judecata organele ptr recuperarea taxei. De atunci a trecut un an, am primit diferite scrisori prin care eram anuntat sa ma prezint la tribunal...ca cererea mea nu este in vigoare cu legile din Rominia si asemenetoare. Intrebarea mea este cam cat dureaza o asemenea judecare...cam cand as primi banii de la taxa. Mentionez inca ca toate actele au fost depuse in jud. Mures. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Buna ziua. Am platit o taxa de inmatriculare a unei masini aduse din Germania in 15.09.2008, si pentru o alta masina la data de 22.06.2009, ambele platite in judetul Mures. Am sanse sa recuperez acesti bani? Va multumesc anticipat pentru raspuns.