avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate raa37

Activitate raa37

Răspuns la discuția Accident Auto
Ma iertati dar despre ce datorie este vorba poate morala ca materiala nu este datorie este o obligatie iar aici este vorba despre OMOR DIN CULPA deci ?
As fi vrut sa stiu decat daca mai ii pot da in judecata pe cei mostenitori si daca mai pot obtine daune de pe urma asigurarii de la masina
Discuție Accident Auto
Buna ziua
In data de 28 mai 2006 in urma unui accident auto sotia mea a decedat iar fiul meu in varsta de 3 ani a suferit rani multiple(mana , picior rupte , ruptura de splina si ficat , contuzii fata , cap).
Celelalte doua persoane implicate in accident erau de origine ucrainiana si au decedat si ele in urma impactului.
Mentionez ca soferul ucrainian a adormit la volan si a intrat pe contrasens in plin, avand o viteza considerabila.
Masina care era condusa de fosta mea sotie era pe numele prietenului meu la fel si asigurarea.
As dori sa stiu daca in urma unui proces as putea obtine acum ,dupa atata timp o pensie de intretinere pentru copil, despagubiri morale si materiale de la mostenitorii celor in cauza ,sau de la firma de asigurari si asta pentru ca nimeni nu s-a interesat nici macar o secunda de soarta copilului meu.
Va multumesc anticipat pentru raspuns,
Stefan