avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Activitate mia27

Activitate mia27

Buna ziua,locuiesc la etajul 4 si am mari probleme cu infiltratiile de apa atunci cand ploua,toata casa este efectiv distrusa si as vrea sa fac acoperisul bineinteles si cu ajutorul financiar al vecinilor,sa împărțim cheltuielile,dar nu toti vecinii vor sa participe pentru ca pe ei nu ii afecteaza in mod direct, am citit legea si aceasta spune ca toti locatarii trebuie sa participe,ca este si acesta spatiu comun,noi de de la et. 4 sa platim 50% si vecinii de la etajele inferioare sa imparta ceilalți 50%,eu pot sa imi recuperez banii de la cei care nu vor sa participe?de la primarie mi-a spus ca nu am sanse ca prin proces dureaza...si daca eu ii fac inundatie la vecinul de la 3 el ma poate obliga sa ii platesc daune dar pe mine cine ma despagubeste pentru toata aceasta distrugere,precizez ca am mai reparat acoperisul dar nu tine mai mult de 1 an si vreau sa stiu daca ii pot da in judecata pentru partea lor de plata dar si pentru daune pentru ca stau de multi ani in aceste conditii?

as vrea sa stiu daca pot plati contributia la pensie pentru 6 luni in urma chiar daca nu lucrez si nu sunt pensionara?multumesc anticipat