am vb cu comisarul sef si el m-a intrebat de cand nu mai lucrez si ca sa vadadaca la ultimul loc de munca am avut contract la itm si ma va suna el inapoi.e posibil ca din cauza neplatii niciunei rate sa fiu considerat escroc sau ca am vrut intentionat sa insel banca si sa fac inchisoare?:(
Subiect: plangere penala
Buna ziua.Anul trecut am luat un card de credit de la la alpha bank in valoare de 4000 de ron.imediat dupa asta am ramas fara servici drept pentru care nu am resuit sa platesc nicio rata bancii.din august si pana acum eu nu am mai lucrat niciunde neputand sa platesc nicio rata catre banca.azi am primit o citatie de la polita judiciara in care scrie ca este un dosar penal si ca am fost acuzat in calitate de faptuitor in cauza prividn alpha bank romania.mi se zice ca in caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de art 198 c.pr.pen.ca am voie sa un avocat sau daca nu o sa mi se dea unuldin oficiu.intrebarea mea este ce inseamna acest dosar penal si ce sanctiuni se pot lua.pot face inchisoare?va rog mult sa ma ajutati si sa ma lamuriti daca se poate
Buna ziua.Anul trecut am luat un card de credit de la la alpha bank in valoare de 4000 de ron.imediat dupa asta am ramas fara servici drept pentru care nu am resuit sa platesc nicio rata bancii.din august si pana acum eu nu am mai lucrat niciunde neputand sa platesc nicio rata catre banca.azi am primit o citatie de la polita judiciara in care scrie ca este un dosar penal si ca am fost acuzat in calitate de faptuitor in cauza prividn alpha bank romania.mi se zice ca in caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de art 198 c.pr.pen.ca am voie sa un avocat sau daca nu o sa mi se dea unuldin oficiu.intrebarea mea este ce inseamna acest dosar penal si ce sanctiuni se pot lua.pot face inchisoare?va rog mult sa ma ajutati si sa ma lamuriti daca se poate.