Intrebare: PVCC intocmit in data de 17.06.2011 si ridicat de la posta de catre mine in data de 18.07.2011 se considera nul prin necomunicare in termen de o luna?? CNADNR a pus la posta plicul in 07.07.2011, am fost avizat in 12.07.2011 si reavizat in 15.07.2011 numai ca eu nu eram acasa si l-am ridicat pe 18.07.2011 adica la 31 de zile... Am nevoie urgenta de raspuns, altfel ma duc sa platesc amenda la oferta, 1/2 din pret. Multumesc.
Oare CNADNR nu produce abuzuri? Orice sofer, DA stie ca trebuie sa mearga pe un drum corespunzator si nu sa ocoleasca gropi. Adaptarea trebuie realizata la conditiile de trafic si nu la cate gropi, nu?!!?! Gropile nu isi au locul in carosabil ci pe tarlale. CNADNR se ocupa de drumuri si NU de tarlale, unde se produce eventual agricultura si nu asfalt. De cate ori voi avea daune din cauza drumurilor, voi actiona in instanta CNADNR, asa cum o fac si ei cand nu am cu ce sa dovedesc plata rovignietei fara ca acestia sa ma informeze din timp asupra faptului, doar nu ei detin in parohie un sistem informatic rapid cu camere video, computere, etc performante??? Nu e mai cinstit sa fii avertizat si sanctionat luand la cunostiinta astfel din timp pentru lipsa rovignietei ca sa cumperi imediat o alta? Eu nu gasesc chitanta si deci sunt vinovat pentru cca vreo 20 de amenzi filmate pe A2 sau cine mai stie de cate ori m-au filmat.... Am platit si voi plati ca asta e.... Baietii, nici ei nu sunt de iertat, DELOC !!! Atentia, rovignieta veche mai trebuie pastrata inca un an de la expirarea valabilitatii ei!!!!