Buna ziua,
Va rog sa ma sprijiniti cu sfaturi legate de urmatoarea problema:
- Am absolvit colegiul pedagogic specialitatea invatatori - educatori, si sunt titulara pe functia de invatatoare la o scoala din mediul rural.
- Intre timp am absolvit si Facultatea de litere, specializarea Romana-Spaniola.
- in acesta luna (conform calendarului miscarii personalului didactic) am solicitat transferul pe un post de invatatoare, la o scoala din mediul urban, in localitatea mea de domiciliu.
- in sedinta publica din data de 12.05.2011, organizata la ISJ, am solicitat acest post;
- acest post a fost solicitat si de catre un cadru didactic, titular pe postul de educatoare in cadrul scolii respective;
- comisia a decis repartizarea pe post a persoanei respective, cu toate ca au fost si membrii care nu au fost de acord, fara a tine cont de punctaj, studii sau media de titularizare;
- mentionez ca:
- am media de titularizare mai mare decat a persoanei care a ocupat postul;
- am un punctaj mai mare decat persoana respectiva (conform listelor afisate la ISJ);
- sunt absolventa a unei institutii de invatamant superior, cursuri de lunga durata, spre deosebire
- persoana respectiva nu a absolvit cursurile unui liceu pedagogic ci doar cursuri de institutori;
Am contestat decizia comisiei de mobilitate din cadrul ISJ, bazandu-ma pe aspectele mentionate anterior si art. 22, alin 2 din Metodologia miscarii personalului didactic 2011, contestatia fiindu-mi respinsa (mai mult presedintele comisiei de mobilitate mi-a spus: "chiar daca ai dreptate, trebuie sa oferi mai mult decat cealalta ca sa obtii postul, solicitandu-mi 1000 euro").
Doresc sa contest aceasta decizie in contencios administrativ. As dori sa stiu ce sanse de castig am in aceasta situatie.
Va multmuesc!
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...