avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate Abasel

Activitate Abasel

Multumesc pentru raspuns. In legatura cu masina ,daca mai pot scoate numere in continuare aveti vre-o idee? Stima
Am si eu aceeasi problema daca ma puteti ajuta cumva.Ce anume trebuie sa fac in cazul in care mi-au suspendat permisul pe perioada nedeterminata( spunand ei ca atunci can vor incheia dosarul voi primi permisul) .Am fost prins circuland cu numere provizorii expirate pe drumurile publice.Motivul fiind doar o deplasare pana la un service ptr a repara masina avand nevoie de ea pentru urmatoarele zile knd urma sa scot un nou set de numere rosii.Mi-a fost luat permisul am primit dovada ptr 15 zile si mi-au fost ridicate si numerele provizorii.Astfel am o noua intrebare. Mai pot scoate numere rosii in continuare?pentru k cele ridicate erau abia primele numere scoase.Mi s-a spus si ca as putea sa scot numere in contiunare ptr ca ele ar fi fost platite de mn si nush ce.( de catre politistul in cauza,dar am motive sa cred k m-a mintit ptr k sta pe langa mine si eu stiu unde sta:))))) deci intelegeti. Astept raspuns. Multumesc anticipat!