asa ar fi cel mai bine pt copil dar daca mama ii refuza dreptul la un viitor mai bun pe care eu pot sa il ofer in strainatate.eu nu pot sa ma descurc in romania cu 10mil pe luna daca ea poate si cu un copil de 3 luni fara niciun venit de nicaieri sa ramana in romania.copilul acum este mic si nu stie, nu poate sa aleaga
daca acum este foarte greu sa obtin custodia copilului pt ca este foarte mic mai tarziu peste 2-3 ani de exemplu as putea ataca hotararea judecatoreasca ?si ce sanse as avea sa catig eu custodia copilului?
eu lucrez in strainatate si nu o sa pot sa merg sa stau cu copilul in toate week-end-urile pe care o sa mi le stabileasca instanta ca drept de vizita, poate profita sotia de acest lucru pt ami reduce dreptul la vizita??
buna seara. sunt in divort cu sotia mea si as vrea sa stiu daca as putea obtine eu custodia copilului.copilul are decat 3 luni.problema este ca mama are foarte multe datorii la banci,nu are un servici si nici nu a avut, sta impreuna cu parintii ei care sunt si ei la fel de saraci si plini de datorii, influenteaza cu ceva acest lucru decizia judecatorului?daca nu are nicio legatura ce as putea face sa obtin eu custodia copilului?multumesc mult